Despre Noi

DE CE SĂ ALEGEȚI KANARA PRINT

15 ani de experienţă în domeniul serviciilor de imprimare

Echipamente și consumabile de cea mai bună calitate

Servicii logistice conexe (ambalare, distribuţie, etc)

Soluţie all-in-one pentru industria publicitară (selecţie produse, import, imprimare, livrare, finanţare)

Kanara Print oferă soluții de imprimare pentru produse promoționale și industriale.

Am debutat în anul 2002, cu tampografia, devenind reprezentantul în România al companiei elvețiene Teca Print, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de mașini de tampografiat. Tot atunci am început și distribuția de obiecte și textile promoționale.

Din anul 2004 ne-am extins activitatea din sfera serviciilor de imprimare, adaugând serviciile de imprimare prin serigrafie și transfer termic.

Anul 2007 marchează intrarea noastră pe piața serviciilor de broderie prin achiziționarea primei mașini de brodat Tajima.

În anii 2013 și 2014 am facut investiții majore în echipamente – moment în care capacitățile de producție s-au dublat pentru fiecare dintre procedeele existente. În plus, am inaugurat procedee noi, cum ar fi sublimarea și transferul de serigrafie, iar în 2016 am dat în folosință și mașina de tampografiat în 4 culori.

Am continuat investițiile și în 2017, în special în ceea ce privește soluțiile de print digital. Am facut astfel un upgrade major echipamentelor existente dar am adaugat și printul UV în portofoliul de soluții, devenind reprezentantul pentru România al companiei Compress – producător de soluții de printare UV pentru mediul industrial.

Investițiile în tehnologie s-au facut întotdeauna și în concordanță cu reglementările europene privind mediul. Atelierul nostru a obținut toate autorizațiile de mediu și procedăm periodic la verificarea periodică a noxelor și apelor uzate, reciclarea deșeurilor și utilizăm doar cerneluri certificate.

BRODERIE
4 mașini de brodat Tajima cu 23 capete
TAMPOGRAFIE
2 mașini de tampografiat Teca Print (2 și 4 culori)
TRANSFER SERIGRAFIE
utilaj semiautomat
PRINT UV
printer Compress (capacitate peste 27 m²/h)
TERMOTRANSFER
2 printere Roland și prese termice
SUBLIMARE
dispozitiv de tipărire hârtie de sublimare și prese termice

BRANDURI & TEHNOLOGII FOLOSITE

Serviciile de calitate înseamnă o echipă de oameni valoroși, cu experiență dar și furnizori de echipamente, accesorii și consumabile de cea mai bună calitate.

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon